Pentesten

Zet onze ethical hackers aan het werk en je komt er snel achter of de informatiebeveiliging van je organisatie kwetsbaarheden bevat.

Pentesten voor ieder niveau van cybersecurity

Met zogenaamde pentesten laat Qbit zien of het mogelijk is voor kwaadwillende buitenstaanders om bij de bedrijfsinformatie van je organisatie te komen. Als het onze ethical hackers lukt, zal het cybercriminelen tenslotte ook lukken. Je systemen doelbewust laten hacken klinkt misschien vreemd, maar daar merk je niets van. Qbit helpt je bovendien direct bij het oplossen van de aangetroffen mankementen en bouwt state-of-the-art systemen om je informatie en die van je klanten te beschermen.

Pentesten scenarios

Qbit hanteert drie mogelijke scenario’s bij een pentest: black box, grey box of white box. Welk scenario het best bij je organisatie past en dus wordt gebruikt door Qbit, bespreek en bepaal je vooraf met onze specialisten.

De verschillen tussen de scenario’s zitten in de moeilijkheidsgraad. Zo hebben onze ethical hackers bij een black box-onderzoek amper tot geen informatie over het netwerk en de computers van je organisatie. Bij een white box-onderzoek hebben zij deze informatie juist wel en is het dus eenvoudiger om bij gevoelige bedrijfsgegevens te komen. De grey box-aanpak zit daartussenin.

Na afloop van iedere penetratietest ontvang je een helder en begrijpelijk rapport met de precieze ontdekkingen, verbeterpunten en concrete adviezen.

Ethical hackers van up-to-date topniveau

Onze ethical hackers zijn gecertificeerd en volgen structureel trainingen en extra opleidingen om op de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Ook wonen ze regelmatig internationale conferenties bij en dragen ze actief bij aan internationale community rond informatiebeveiliging.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Ik ontvang graag meer informatie

Erik Rutkens

Erik Rutkens

CEO and founder Qbit

Let me tell you more. Just email me or call me on +31 6 53 317 977.

  Request a quote

  The demand for cybersecurity worldwide is growing rapidly. We provide insights and help you to understand how we can solve problems as partners.

  Get to know Qbit

  Hoe kunnen we je helpen bij een pentest?

  How can we be of service? Please fill in you request and we'll get back to you in a working day.

  Thank you! Message successfully sent.

  We received your message and we'll get back to you as soon as possible.

  Please correct the fields below before submitting the request.
  We'll only use your email address to answer you.
  Tell us how we can help you.