Qbit Innovation Day 2019.

Ook dit jaar wordt de Qbit Innovation Day een innovatief en interactief event vol talks, demo’s en workshops. Kom alles te weten over de wereld van cybersecurity. Mis het niet en verzeker jezelf alvast van een ticket. Meld je aan op deze pagina.

Geplaatst op 21 maart 2019 in Events.

Qbit Innovation Day 2019

Aanmeldformulier Qbit Innovation Day:

Please correct the fields below before submitting the form.

We hebben je aanmelding ontvangen. Bedankt! We vinden het leuk dat je de Qbit Innovation Day 2019 met ons wilt meebeleven. We houden je op de hoogte en sturen je de informatie die je nodig hebt. Houd ook deze QID-pagina in de gaten.

We'll only use your email address to answer you.

Hét interactieve Cyber Security event

Onze wereld draait om jouw digitale producten en diensten. Ontdek tijdens de QID2019 hoe Qbit ze beveiligt en jou voorgaat in de wereld van security.

Qbit Innovation Day 2019

Loop rond over het Cyber Security Square. Hier staan onze Qbitters klaar om jou mee te nemen in de wereld van Qbit en Cyber Security. Volg een live demo van onze security monitor. Doe mee met onze ethical hackers en probeer in te breken op IOT devices of stel je vraag aan een van onze security experts. Even een break? Kom naar het Qbit stage en luister naar interactieve talks van Qbitters die het podium beklimmen om je bij te praten over de laatste cybertrends en ontwikkelingen.

  • FG for a day: Wij dagen je uit
  • Assurance: Be careful what you wish for!
  • Secure Passwords: Jij hebt natuurlijk wél een veilig wachtwoord, toch?
  • Lockpicking: Probeer het zelf. Maar wat heeft dit met cyber security te maken?

Mis het niet

Qbit Innovation Day 2019 laat jou kennismaken met Qbit en cyber security. Hoe regel je de security voor jouw bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers veilig werken? En hoe maak je je bedrijf weerbaar tegen aangevallen van hackers? Je ontdekt het op 16 mei 2019 tijdens de 2e Qbit Innovation Day.

  • Wanneer: Donderdag 16 mei 2019
  • Tijd: 13.00 – 18.00 uur
  • Locatie: Veerensmederij, Amersfoort
  • Dagvoorzitter: Roelof Hemmen, BNR

Qbit Innovation Day 2019 wordt je door ons aangeboden.

(inclusief lunch)

Tijd Programma

Qbit Innovation Day 2019 Programma
Newsletter