Cybersecurity met een menselijke touch.

Qbit maakt de complexe, snel veranderende securitywereld toegankelijk en begrijpelijk. Qbit geeft mens en organisatie controle over hun beveiliging.

Hello. Pleased to meet you.

As of July the 1st, 2018, Insite Security and ITsec continue together as Qbit Cyber Security. Although we’re evolving, you can expect the same quality and service. We proudly present you our new brand and company.

Maak vrijblijvend kennis

Qbit’s Visie

Intelligente apparaten raken meer en meer geïntegreerd in ons dagelijks leven.

De wereld is afhankelijk van IT, data en digitale producten. Tegelijkertijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in razend tempo op. Veel organisaties zijn onwetend en onvoldoende uitgerust om hun data en processen goed te beveiligen.

Dat gaat drastisch veranderen. Bedrijven en organisaties ervaren enorme druk om hun data en processen extreem goed te beveiligen. Er is grote behoefte aan gedegen kennis over beveiliging en het gebruik van IT. We krijgen te maken met een wildgroei aan onervaren informatiebeveiligingsbedrijven en zelfstandigen die zich aanbieden als Functionaris Gegevensbeveiliging (FG). De verkoop van deze diensten gaat gepaard met veel bangmakerij.

Qbit onderscheidt zich in deze markt met state-of-the-art beveiligingssystemen en door klanten op warme en adequate wijze te begeleiden in de wereld van informatiebeveiliging. Qbit maakt de complexe, snel veranderende securitywereld toegankelijk en begrijpelijk en geeft mens en organisatie controle over hun beveiliging. We nemen organisaties bij de hand, zijn innovatief en tegelijkertijd eerlijk en benaderbaar. Het resultaat: Een harmonieuze relatie tussen mens en techniek.

Qbit’s Missie

Het is onze missie ervoor te zorgen dat iedere klant van Qbit cybercrime kan herkennen, voorkomen en verslaan.

Op innovatieve wijze beschermen onze systemen de data en processen van onze klanten tegen cybercrime, in welke vorm of gedaante deze zich ook presenteert. We geloven dat dit alleen kan als we state-of-the-art systemen bouwen, die door gebruikers begrepen en omarmd worden. Om onze missie te bewerkstelligen, beloven we onze klanten drie dingen:

  • Qbit maakt haar klanten onoverwinnelijk door security tot een vanzelfsprekend onderdeel van hun organisatie te maken en het aantal securitybedreigingen en kwetsbaarheden tot nabij nul te reduceren.
  • We stoppen nooit met het verbeteren van onze systemen, onze mensen en onze trainingen in informatiebeveiliging.
  • De mensen van Qbit zijn de allerbeste in hun soort. Onze experts zien risico’s voordat ze ontstaan, begeleiden klanten en hun medewerkers op een warme, adequate manier en volgen de ontwikkelingen van de internationale cybersecurity op de voet.

Wereldwijd groeit de vraag naar cybersecurity. Qbit biedt inzicht en laat zien hoe we als partners kunnen samenwerken. Ontdek onze producten en diensten.

Advisory services

Certification & Compliance services

Awareness & Training services

Hacking & Testing services

Managed services

Newsletter