Online training ethisch hacken voor beginners

De vraag is niet of je wordt gehackt, maar wanneer en hoe vaak. Zorg dat je kwaadwillende hackers voor bent en zet hackers in om de beveiliging van systemen te verbeteren. Ontdek zelf hoe de wereld van de cybersecurity werkt met deze online training ethisch hacken voor beginners.

Hacken leer je door te doen

De basis hackerstraining is geschikt voor iedereen die op praktische wijze meer wil leren over IT security. Tijdens de vier uur durende training - die je gewoon vanuit huis kunt volgen - leer je hoe hacken en het ‘inbreken’ in een computersysteem in de praktijk werken. Je krijgt toegang tot het hacking lab van Qbit en kruipt in de huid van een hacker. Onder begeleiding van Pieter ga je zelf aan de slag gaat met het ontdekken van kwetsbaarheden. Dat is leuk en buitengewoon leerzaam, doordat je de kwetsbaarheden in je eigen werksituatie leert herkennen en signaleren. Na het volgen van de training ken je de belangrijkste beveiligingsproblemen van vandaag de dag en weet je hoe je daar op een verantwoorde manier op kan reageren. Ook biedt de training voldoende ruimte om vragen te stellen en in te gaan op je eigen situatie.

Praktische informatie

De kosten voor de online basis hackerstraining zijn 150 EUR (inclusief BTW) per deelnemer. De training duurt een dagdeel (vier uur in de ochtend, middag of avond). Je kunt de training op onderstaande data online volgen, in het Nederlands of Engels (maximaal 10 deelnemers). Een technische achtergrond is absoluut niet nodig om aan de training mee te kunnen doen. De beschikbare trainingsdata zijn:

 • Dinsdag 21 april van 13:00 tot 17:00, Nederlands
 • Woensdag 22 april van 13:00 tot 17:00, Nederlands
 • Donderdag 23 april van 9:00 tot 13:00, Engels
 • Woensdagochtend 29 april van 13:00 tot 17:00, Nederlands
 • Donderdagochtend 30 april van 9:00 tot 13:00, Nederlands
 • Vrijdagochtend 1 mei van 9:00 tot 13:00, Engels

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je aan via onderstaande button. Er zijn meerdere trainingsdata mogelijk. Geef bij je aanmelding aan welke datum en tijdstip je voorkeur hebben en met hoeveel medewerkers je de training wilt volgen*. Na aanmelding voor de training ontvang je per mail een bevestiging van deelname. Let op: om de kwaliteit te waarborgen, kunnen per training maximaal tien deelnemers meedoen.


Direct aanmelden


*Wil je een training op maat voor (medewerkers van) jouw organisatie? Stuur dan een mailtje naar Pieter Meulenhoff.

Training voor gevorderden

Wil je dieper op de materie ingaan, bijvoorbeeld omdat je softwareontwikkelaar, architect of IT-beheerder bent? Ook voor jou heeft Qbit diverse interessante, meer technische trainingen, zoals secure programming en ethical hacking. Wil je een van deze trainingen graag online volgen? Laat het ons weten via dit formulier of bekijk ons trainingsaanbod.

Pieter Meulenhoff

Pieter Meulenhoff

Hacking & Testing

Ik kan je meer vertellen. E-mail me of bel me op +31 6 42 667 578.

  Offerte aanvragen

  Wereldwijd groeit de vraag naar cybersecurity. Qbit biedt inzicht en laat zien hoe we als partners kunnen samenwerken.

  Contact ons

  Vraag een vrijblijvende offerte aan voor: Online training ethisch hacken voor beginners

  Waarmee kunnen we je helpen? Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

  Bedankt! We hebben je bericht ontvangen.

  We hebben je bericht ontvangen en komen hier zo snel mogelijk bij je op terug.

  Vul de velden in voor je offerte aanvraag.
  We gebruiken je e-mail alleen voor ons antwoord op je vraag.
  Hoe kunnen we je helpen?

  Newsletter