Security Monitor.

Continue bewaking van de beveiliging van jouw netwerkinfrastructuur.

Qbit identificeert, beschermt, ontdekt, reageert en herstelt.

Qbit houdt je continu up to date over het beveiligingsniveau van je organisatie zodat je onbezorgd kunt ondernemen en prettig kunt werken.

Computernetwerken staan tegenwoordig niet meer op zichzelf. Alles is met elkaar verbonden, via internet of interne netwerken. Hoe complexer de systemen, hoe lastiger de beveiliging ervan. Hoe voorkom je dat belangrijke informatie op straat komt te liggen? Security Monitor van Qbit scant de netwerkinfrastructuur van jouw organisatie continu op dreigingen, kwetsbaarheden en/of (mogelijke) beveiligingslekken. Zo krijg je structureel zicht op het beveiligingsniveau van de netwerkinfrastructuur en kun je tijdig actie ondernemen als dat nodig is.

De Security Monitor (voorheen AVMS) is in samenwerking met (en financiering door) vooraanstaande financiële instellingen ontwikkeld. De Security Monitor houd je op een kosteneffectieve wijze, voortdurend op de hoogte van de beveiligingsstatus van jouw netwerkinfrastructuur.

Onze aanpak

Security Monitor kan worden gebruikt voor systemen en websites die vanaf internet bereikbaar zijn. Daarnaast is het ook goed mogelijk interne systemen en/of apparaten te bewaken. Security Monitor bestaat uit afzonderlijke modules:

 • DDoS mitigation: een component om systemen te beschermen tegen DDoS-aanvallen.
 • Threat intelligence: biedt continu realtime inzicht in de online footprint van jouw organisatie.
 • Network security: een component die kwetsbaarheden en misconfiguraties in uw netwerkinfrastructuur nauwkeurig identificeert.
 • Application security: volledige zichtbaarheid van de beveiliging aan van de client, met real-time detectie van bedreigingen en callbacks voor geautomatiseerde reacties.
 • Network monitoring: een component die (passief) de beveiliging van beheerde en (on) beheerde (IT / OT) systemen bewaakt.
 • Device security: bescherm de netwerkinfrastructuur tegen onbeveiligde (on)bekende apparaten.

Onderdeel van het abonnement op een of meer van onze modules is Qbit HQ, inclusief incident response. Zodra we relevante bedreiging identificeren of kwetsbaarheden met een hoog risico signaleren, nemen wij onmiddellijk contact met je op. Onze experts adviseren hoe je het risico en achterliggende oorzaken kunt oplossen. Elk kwartaal krijg je een rapportage, waarin we in begrijpelijke taal uitleggen wat de status en het beveiligingsniveau van jouw netwerkinfrastructuur is.

De voordelen van een security monitor:

 • Op maat gemaakt voor jouw netwerkinfrastructuur.
 • Inclusief managementconsole en scan-sensors.
 • Wij helpen te bepalen waar de prioriteit ligt.

Contactaanvraag Security Monitor

Joost van 't Zand

Joost van 't Zand

Hacking & Testing

Ik kan je meer vertellen. E-mail me of bel me op +31 85 8 222 800.

  Offerte aanvragen

  Request a quote for: Security Monitor

  How can we be of service? Please fill in you request and we'll get back to you in a working day.

  Thank you! Message successfully sent.

  We received your message and we'll get back to you as soon as possible.

  Please correct the fields below before submitting the request.
  We'll only use your email address to answer you.
  Tell us how we can help you.

  Newsletter