Security Monitor.

De Qbit Security Monitor scant de IT-infrastructuur van je organisatie continu op kwetsbaarheden. Zo is er structureel zicht op het beveiligingsniveau van interne processen, en systemen en websites die vanaf internet bereikbaar zijn. Qbit bewaakt, signaleert, beheerst en neemt alleen genoegen met het hoogst haalbare resultaat.

Qbit bewaakt, signaleert, beheerst

Qbit houdt je continu up to date over het beveiligingsniveau van je organisatie zodat je onbezorgd kunt ondernemen en prettig kunt werken.

Als de Security Monitor een bedreiging signaleert, waarschuwt het systeem onze specialisten die je vervolgens concrete adviezen en oplossingen bieden. Zo kun je tijdig actie ondernemen bij beveiligingsincidenten zonder de cybersecurity zelf structureel in de gaten te houden.

Onze Security Monitor houdt je voortdurend op de hoogte van kwetsbaarheden en onze beveiligingsexpert adviseren vervolgens onmiddellijk hoe je eventuele bedreigingen kunt oplossen en de informatiebeveiliging kunt verbeteren.

De Security Monitor is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande financiële instellingen omdat er grote behoefte bleek aan structureel inzicht in het beveiligingsniveau van deze organisaties.

Security Monitor: uitgebreide rapportage en op maat gemaakt

De Security Monitor is op maat gemaakt voor de IT-infrastructuur die je organisatie gebruikt en bewaakt systemen en websites die vanaf het internet bereikbaar zijn. Daarnaast kan Qbit ook interne systemen bewaken. Hiervoor installeren onze specialisten een lokale sensor in het netwerk en configureren ze deze op maat.

Ieder kwartaal levert Qbit een rapport met de actuele status van het beveiligingsniveau. Qbit helpt bovendien bij het bepalen van prioriteiten en levert een managementconsole voor optimaal beheer.

Security Monitor abonnement

We bieden onze Security Monitor in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand. Qbit heeft een basis, professional en enterprise abonnement.

Vraag een Security Monitor aan of ontvang meer informatie.

Meer informatie over Security Monitor

Joost van 't Zand

Joost van 't Zand

Hacking & Testing

Let me tell you more. Just email me or call me on +31 85 8 222 800.

  Offerte aanvragen

  Request a quote for: Security Monitor

  How can we be of service? Please fill in you request and we'll get back to you in a working day.

  Thank you! Message successfully sent.

  We received your message and we'll get back to you as soon as possible.

  Please correct the fields below before submitting the request.
  We'll only use your email address to answer you.
  Tell us how we can help you.