Infrastructuur assessment.

Qbit onderzoekt applicaties met de vaardigheden van een hacker, de betrouwbaarheid van een notaris en de nauwkeurigheid van een accountant.

Verschillende smaken

De infrastructuur van een organisatie omvat tal van standaardcomponenten zoals routers, firewalls, web-, proxy- en applicatieservers, databases et cetera. Als deze componenten niet juist geconfigureerd en/of uitgehard zijn bestaat de mogelijkheid dat derden, gebruikmakend van aanwezige kwetsbaarheden, schade kunnen veroorzaken in termen van beschikbaarheid, integriteit en/of vertrouwelijkheid. Een infrastructuur assessment, brengt kwetsbaarheden in deze categorie in kaart. Bij een infrastructuur assessment werkt Qbit vaak van buiten naar binnen.

Onze aanpak

De security assessments komen in verschillende smaken. Om inzicht te krijgen in het beveiligingsniveau van de systeemsoftware, besturingssystemen en/of firewall-regels voert Qbit zogenaamde infrastructuur assessments uit. Qbit beoordeelt het systeem niet alleen op bekende kwetsbaarheden, ook worden concrete adviezen gegeven over bijvoorbeeld de netwerksegmentatie. De gebruikte methode is gebaseerd op de richtlijnen zoals vastgelegd in de Open Source Security Testing Methodology Manual

.

Een infrastructuur assessment bestaat uit drie modules:

Contactaanvraag

Wilfred Hanekamp

Wilfred Hanekamp

Director Sales

Ik kan je meer vertellen. E-mail me of bel me op +31 6 54 712 968.

  Offerte aanvragen

  Vraag een vrijblijvende offerte aan voor: Infrastructuur assessment

  Waarmee kunnen we je helpen? Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

  Bedankt! We hebben je bericht ontvangen.

  We hebben je bericht ontvangen en komen hier zo snel mogelijk bij je op terug.

  Vul de velden in voor je offerte aanvraag.
  We gebruiken je e-mail alleen voor ons antwoord op je vraag.
  Hoe kunnen we je helpen?

  Newsletter