Qbit’s DNA.

Insite Security en ITsec werken sinds 2016 nauw samen. Deze samenwerking heeft ons ervan overtuigd dat we de beste IT security kunnen bieden als één merk. Daarom zijn Insite Security en ITsec nu Qbit Cyber Security.

Wij zijn voor de klant wat Q is van James Bond.

De analytische partner, die met beide benen op de grond staat. De partner die je voorziet van creatieve oplossingen en nieuwe snufjes die altijd werken als het erop aankomt.

In traditionele computers bestaat het geheugen uit bits. Een bit is de allerkleinste vorm van informatie en kent maar twee waarden, 0 of 1. Makkelijk te onthouden als je bedenkt dat bit ook beetje betekent.

High-tech en efficient

De naam Qbit sluit goed aan bij onze visie: Hightech en efficiënt.

Een qbit is hetzelfde als een bit, maar dan vele malen sneller en intelligenter. Een bit 2.0 dus. Dat komt doordat de qbit onderdeel is van de kwantumcomputer, een computer waarbij de processor gebruik maakt van principes uit de kwantummechanica. Zo’n processor kan in één keer meerdere identieke berekeningen uitvoeren over een enorme hoeveelheid data. Dat maakt hem veel sneller dan een traditionele computer met een klassiek systeem.

Qbit’s aanpak

We zijn trots op onze praktische, innovatieve en soms een tikkeltje nerdy aanpak.

Qbit beschermt jouw data en bedrijfsprocessen tegen cybercrime, in welke vorm dan ook. Onze experts gaan voor je aan de slag als projectmanager, begeleiden het beveiligingstraject, lichten de bedrijfsprocessen nog eens door, of onderzoeken of je systemen waterdicht zijn.

Wij zijn alleen tevreden met het beste resultaat. Qbit creëert harmonie tussen mens en techniek. Met state-of-the-art systemen, een heldere visie en focus op jouw organisatie en haar doelen. Qbit maakt het mogelijk dat jij gewoon prettig kan doorgaan met werken.

Security start met awareness

Qbit verbetert daarom het beveiligingsbewustzijn van jouw collega’s.

We zorgen dat kennis up-to-date is en blijft en laten mensen inzien met welke risico’s ze te maken kunnen krijgen. We creëren bewustzijn. Dát is waar informatiebeveiliging begint.

Continue bescherming

Informatiebeveiliging is een continu proces; je blijft er voortdurend mee bezig.

Zoals het beveiligingsbewustzijn van je medewerkers up-to-date moet blijven, is het net zo belangrijk om te anticiperen op de voortdurend ontwikkelende technologie. Een duidelijk beleid maakt informatiebeveiliging vitaal en weerbaar.

Qbit gebruikt normenkaders als ISO 27001, NEN 7510 en Cobit om het beveiligingsniveau van jouw organisatie vast te stellen. Dit zijn handige modellen om de informatiebeveiliging begrijpelijk en op orde te maken, te houden en naar een hoger niveau te brengen.

We geven je doorlopend inzicht in het beveiligingsniveau, eventuele zwakke plekken en hun oorzaken, verbetermogelijkheden en werkwijzen. Bovendien automatiseert en standaardiseert Qbit jouw cybersecurity. Zo behoud jij de controle over de bescherming en blijf je op de hoogte over jouw eigen veiligheid, vandaag en morgen.

Benieuwd of jouw data beschermd zijn? We’re happy to help.

Neem contact met ons op

Newsletter