Talking about Security.

Volg de Qbit blogpagina. Zo blijf je op de hoogte van onze producten en services en de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale beveiliging. Geschreven door Qbitters.

Alle Blog Cases Events Press releases

Ministerie van financiën speelt Qbit BIO Game

Ministerie van financiën speelt Qbit BIO Game

Op 1 januari 2020 geldt voor alle overheidsinstanties een nieuw gezamelijk normenkader voor informatiebeveiliging: Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Qbit helpt organisaties zich hierop voor te bereiden door middel van een workshop en colleges.

Jun 25, 19 / Blog.

Qbit

Langdurig stroomuitval ook in Nederland goed mogelijk

Zo'n 48 miljoen inwoners van vijf Zuid-Amersikaanse landen zaten vorige week zonder stroom. Ook Nederland blijkt kwetsbaar voor een dergelijke situatie.

Jun 24, 19 / Blog.

Qbit

Qbit College BIO: Baseline Informatiebeveiliging Overheid

Wil je je voorbereiden op de BIO en meer weten over Risicomanagement? Meld je aan voor het Qbit College op maandag 2 september.

Jun 17, 19 / Blog.

Trends in Security Testing

Trends in Security Testing

De behoefte aan het testen van software en systemen is nog nooit zo groot geweest en blijft toenemen. Test Magazine vroeg Erik Rutkens en Jasper de Vries naar de trends in Security Testing.

Jun 4, 19 / Blog.

Qbit

In de media: Erik Rutkens in DvhN over Qbit's jaarlijkse Innovation Day.

Donderdag 16 mei staat de Qbit Innovation Day 2019 gepland. Bouke Nielsen van Dagblad van het Noorden vroeg Erik Rutkens naar zijn kijk op cyberveiligheid.

May 6, 19 / Blog.

Qbit Live: Webinar Security Monitoring

Qbit Live: Webinar Security Monitoring

Security Monitoring scant de netwerkinfrastructuur van jouw organisatie continu op dreigingen, kwetsbaarheden en/of (mogelijke) beveiligingslekken. Besteed je het uit of doe je het zelf? Kijk op 10 april om 15.30 naar ons Live Webinar.

Mar 24, 19 / Blog.

Qbit Innovation Day 2019

Qbit Innovation Day 2019

Kom naar de Qbit Innovation Day. Een gaaf event vol talks, demo’s en workshops. Zet donderdag 16 mei in je agenda en kom naar de Veerensmeederij in Amersfoort.

Mar 21, 19 / Events.

Qbit goes Asia

Qbit goes Asia

Qbit collega’s Mathijs Hummel en Wouter Wessels brachten een week in Azië door. Ze spraken over ontwikkelingen in cybercrime, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en het belang van security testing.

Mar 21, 19 / Blog.

Leergang Functionaris Gegevensbescherming start 21 mei

Leergang Functionaris Gegevensbescherming start 21 mei

Wil jij gericht aan de slag met bewustwording en het verantwoord omgaan met persoonsgegevens binnen je organisatie? Schrijf je dan in voor de start op 21 mei.

Mar 19, 19 / Events.

Qbit

Baseline Informatiebeveiliging Overheid

Op 1 januari 2020 geldt voor alle overheidsorganisaties een nieuw gezamenlijk normenkader voor informatiebeveiliging: BIO: Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Laat Qbit je helpen en wees voorbereid.

Feb 20, 19 / Blog.

Wereldwijd groeit de vraag naar cybersecurity. Qbit biedt inzicht en laat zien hoe we als partners kunnen samenwerken.

Contact ons

Newsletter