AVG Audit.

Weten in welke mate de organisatie voldoet aan de doelstellingen van AVG (GDPR)? Doe de Qbit AVG Audit en maak het aantoonbaar aan belanghebbenden, zoals klanten, leveranciers en toezichthouders.

Hoe ziet een AVG audit eruit?

De gekwalificeerde IT-auditors (RE’s) van Qbit brengen eerst de beheersingsdoelstellingen van uw organisatie met betrekking tot privacy in kaart om het definitieve toetsingskader voor de audit te bepalen. Met behulp van onder andere interviews, controles en deelwaarnemingen stellen we vast of de organisatie de beheersingsdoelstellingen van het toetsingskader heeft behaald. Qbit maakt hierbij gebruik van het Privacy Control Framework van de Nederlandse Beroepsorde van IT-auditors (NOREA) en indien gewenst andere normenkaders.

Wat is het eindresultaat van de AVG audit?

Qbit’s gekwalificeerde IT-auditors (RE’s) stellen op basis van de uitkomsten van de audit een assurance-rapportage op, in lijn met de internationaal erkende assurance-standaarden (ISAE3000, NOREA Richtlijn 3000). In dit rapport wordt een oordeel gegeven of aan de vooraf gedefinieerde privacy beheersingsdoelstellingen is voldaan. De verwerking van persoonsgegevens kan na een verklaring met een positief oordeel (‘met een redelijke mate van zekerheid zonder beperkingen in het oordeel’), worden gecertificeerd als ‘Privacy Audit Proof’’.

De voordelen van een AVG audit door Qbit:

 • Maakt AVG (GDPR) compliance aantoonbaar voor belanghebbenden
 • Biedt de mogelijkheid tot de ‘Privacy Audit Proof’ certificering
 • Onafhankelijke en deskundige beoordeling door Qbit’s’ gekwalificeerde IT-auditors (RE’s)

Inzicht krijgen in hoeverre uw organisatie aantoonbaar voldoet aan de doelstellingen van de AVG? Ontvang meer informatie over de AVG audit van onze specialisten, of vraag een offerte aan.

Contactaanvraag AVG Audit

Wilfred Hanekamp

Wilfred Hanekamp

Director Sales

Ik kan je meer vertellen. E-mail me of bel me op +31 6 54 712 968.

  Offerte aanvragen

  Vraag een vrijblijvende offerte aan voor: AVG Audit

  Waarmee kunnen we je helpen? Stel je vraag en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

  Bedankt! We hebben je bericht ontvangen.

  We hebben je bericht ontvangen en komen hier zo snel mogelijk bij je op terug.

  Vul de velden in voor je offerte aanvraag.
  We gebruiken je e-mail alleen voor ons antwoord op je vraag.
  Hoe kunnen we je helpen?

  Newsletter