Qbit leidt je in de wereld van digitale beveiliging.

Onze wereld draait om jouw digitale producten en diensten. Qbit beveiligt ze en gaat je voor in de wereld van security.

Onze producten en diensten

Quickscan Cyber Security

Qbit’s security quickscan geeft snel een beeld van de technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen van jouw organisatie. Een ideaal uitgangspunt om het volwassenheidsniveau van de beveiliging structureel te verhogen en continu te verbeteren.

Meer informatie over de Qbit Quick Scan.

[Qbit Quick Scan](https://www.qbit.nl/nl/quickscan-cyber-security/)

Services

Qbit geeft jou de controle over je digitale beveiliging. Verhoog het beveiligingsbewustzijn van medewerkers, beheer je beveiliging en beoordeel het beveiligingsniveau van je infrastructuur, apparaten en apps.

Awareness & Training

Awareness & Training

Creëer draagvlak en bewust veilig gedrag. Verbeter het beveiligingsbewustzijn via ons Security Awareness Programma, de E-learning Informatiebeveiliging, Alcatraz: de serious game of de beveiligingsbewustzijn workshop. Ook traint Qbit de security- en privacy professionals van morgen met de Qbit Security Academy.

People

Advisory Services

Advisory Services

Qbit helpt je bij je digitale beveiliging. Van nulmeting of risicoanalyse tot implementatie. Denk bijvoorbeeld aan ISO 27001, de AVG, NEN7510 of een Privacy Impact Assessment (PIA). Ons doel is jou de controle te geven over je informatiebeveiliging.

Policies

Certification & Compliance

Certification & Compliance

Voldoe aantoonbaar aan de vereiste normen, voorschriften en toepasselijke wetten. Kies een Qbit Security Audit: AVG, DigiD, ENSIA, ISAE 3000, ISAE 3402, SOC 123 VIPP. Of meld je aan voor Qbit’s security quickscan.

Assurance

Hacking & Testing

Hacking & Testing

Onze ethische hackers helpen jou om mogelijke zwakheden en kwetsbaarheden te begrijpen en op te lossen. Kies voor zekerheid over de beveiliging van jouw infrastructuur, applicatie en/of apparaat met Qbit's Security Assessment. Of simuleer een cyberaanval met Red Teaming.

Technical security

Managed Services

Managed Services

Wij houden je up to date over het beveiligingsniveau van je organisatie, zodat jij onbezorgd kunt werken. Kies voor security as a service, de security monitor, 'eerste hulp' bij incidenten, de basisdiensten van Qbit HQ of Triage.

Managed Services

Ga vandaag nog aan de slag met de AVG.

Ontdek hoe Qbit je helpt bij de AVG

Wij zijn Qbit

Qbit onderzoekt continu hoe mensen en technologie elkaar kunnen versterken. Het is onze missie om jouw informatie te beveiligen.

Cybersecurity voor bedrijven

Cybersecurity voor bedrijven

Qbit helpt bedrijven zo veilig mogelijk te zijn. Hoe? Dat vertellen we je graag.

Over ons

Het team

Het team

We zijn trots op ons team van experts.

Het team

Newsletter