Qbit Inside: Hassan Esteki.

Qbit is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2019. We laten je graag zien wie er voor en achter de schermen dit bedrijf tot een succes maken. Deze keer is het de beurt aan Hassan Esteki, engagement manager.

Posted on August 19, 2019 in Blog.

Wat is jouw rol binnen Qbit?

Hassan: “Binnen Qbit ben ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het managen van processen, overall planning, escalaties en account-managing. Onder de tak van Operations heb ik verschillende taken. Denk hierbij o.a. relatiemanagement, planning controleren, projectcyclussen nalopen, en spoed opdrachten verwerken. Ik zorg ervoor dat onze hackers en adviseurs zo goed mogelijk hun werk kunnen doen door de werkstructuur zo efficient en soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij mag er zo min mogelijk fout gaan, zodat de projecten geen vertragingen oplopen en onze klanten weten waarom zij gekozen hebben voor Qbit.”

Wat maakt werken bij Qbit zo leuk?

Werken bij Qbit betekent uitdagend, verbluffend, fantastisch leuke opdrachten mogen meemaken en aan deelnemen. Flexibiliteit, snel schakelen en binnen de normen van de wet de veiligheid van producten mogen onderzoeken (zowel software als hardware), maakt het werk ontzettend leuk! Binnen de cyber security muren zie je elke dag weer dat we het verschil maken om de digitale wereld weer een stukje veiliger te maken en dat we daar niet alleen individueel een bijdrage aan leveren, maar ook elkaar nodig hebben om een onderzoek met succes uit te voeren.

Waarom is Qbit dé Groningse onderneming van 2019?

Qbit heb ik leren kennen als een jong en dynamisch bedrijf dat niet alleen met de tijd maar ook met de techniek meebeweegt en groeit. Op steeds meer platformen zien we dat Qbit een veelgevraagde partij is om kennis te delen en advies uit te brengen over allerlei vraagstukken waar het bedrijfsleven mee te maken heeft en krijgt. Wij zijn nauw verbonden met de stad en activiteiten die regelmatig georganiseerd worden en dan is het niet meer dan normaal om een steentje bij te dragen of zelfs als sponsor deel te nemen aan deze geweldige activiteiten. Ook is Qbit actief in het onderwijs en werken we samen met zowel de overheid als de Groningse scholengemeenschap om op deze manier zowel jongeren als studenten wegwijs te maken in de wereld van cyber security. Qbit is de Groningse onderneming van 2019, niet omdat zij de kracht uitstraalt die je van een cyber security bedrijf mag verwachten, maar juist omdat Qbit verbind en samenbrengt. Mens, techniek en organisatie. Van product reviews tot aan security assessments, van advies tot audits van complexe vraagstukken, en van awareness tot aan forensisch onderzoek. Qbit maakt het verschil!

Qbit heb ik leren kennen als een jong en dynamisch bedrijf dat niet alleen met de tijd, maar ook met de techniek meebeweegt en groeit. Op steeds meer platformen zien we dat Qbit een veelgevraagde partij is om kennis te delen en advies uit te brengen over allerlei vraagstukken waar het bedrijfsleven mee te maken heeft en krijgt.

Wij zijn nauw verbonden met de stad Groningen en activiteiten die regelmatig georganiseerd worden en dan is het niet meer dan normaal om een steentje bij te dragen of zelfs als sponsor deel te nemen aan deze geweldige activiteiten.

Ook is Qbit actief in het onderwijs en werken we samen met zowel de overheid als de Groningse scholengemeenschap om op deze manier zowel jongeren als studenten wegwijs te maken in de wereld van cyber security. Qbit is voor mij de Groningse onderneming van 2019, niet alleen omdat zij de kracht uitstraalt die je van een cyber security bedrijf mag verwachten, maar juist omdat Qbit verbindt en samenbrengt. Mens, techniek en organisatie. Van product reviews tot aan security assessments,van advies tot audits van complexe vraagstukken, en van awareness tot aan forensisch onderzoek. Qbit maakt het verschil!

Hassan Esteki

By Hassan Esteki

Hacking & Testing

Any questions about this post or our services? Just Email me or call me on +31 85 8 222 800.

Contact us

The world of cybersecurity is complex and rapidly evolving, we know. Qbit guides you. Feel free to contact us.

Contact us

Newsletter