Deelnemers eerste editie leergang Security Officer geslaagd.

Op maandag 8 juli vond de diploma-uitreiking plaats van de eerste editie van de leergang Security Officer. De tien deelnemers die in september 2018 zijn gestart, zijn nu in staat om aan de slag te gaan als Security Officer.

Posted on July 9, 2019 in Blog.

De deelnemers aan de opleiding Security Officer hebben het afgelopen jaar elf verschillende modules voltooid. Het traject bij IT Academy Noord-Nederland is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Qbit Cyber Security.

De officiële afsluiting en diploma-uitreiking startte met een gastcollege van Bert Moorlag, Corporate Information Security Officer bij het UMCG. Bert sprak over zijn rol als Security Officer bij het UMCG en het informatiemanagementsysteem wat hij daarvoor gebruikt. Na het gastcollege vond de diploma-uitreiking plaats. Robin van den Berg, directeur IT Academy Noord-Nederland, en Jasper de Vries, directeur Qbit Cyber Security, spraken de deelnemers toe.

In één jaar tijd zijn de deelnemers door IT Academy Noord-Nederland opgeleid tot Security Officer. Modules als Informatiebeveiliging, Governance, Risicomanagement, Cybersecurity, Project- en changemanagement, Auditing, Digital Ethics en Security awareness passeerden de revue.

De tweede editie van de leergang start op 16 september. Meer weten of aanmelden? Kijk op de website van IT Academy Noord-Nederland.

Lourens Dijkstra

By Lourens Dijkstra

Advisory & Assurance

Any questions about this post or our services? Just Email me or call me on +31 6 52 636 258.

Contact us

Newsletter